XXII Jornada de l'Associacio Catalana d'Uròlegs de Comarques.
Vilanova del Vallès (Vallès Oriental), 26, 27 i 28 de maig de 2017

Benvolgut company,

COMPTEM AMB TU
Els propers dies 26, 27 i 28 de maig de 2017, es farà la Jornada de l'ACUC, i comptem amb tu. 
Ho farem a l’hotel Mercure de Vilanova del Vallés ( a prop de Granollers). Es un lloc cèntric, mes o menys equidistant de les quatre províncies catalanes i amb bon accés des de la AP7.
Tornem a unes Jornades de caràcter PARTICIPATIU, on totes les opinions i experiències son interesants i on la TEVA FEINA es molt IMPORTANT, i la volem ESCOLTAR.
Durant tota la Jornada, s’aniran fent diverses TAULES D’ACTUALITZACIÓ, sobre diferents temes urològics: Patologia prostàtica, Oncologia, Urologia funcional, Andrologia-disfunció erèctil, Tècniques quirúrgiques-laparoscopia, Urolitiasi i Miscel·lània, entre altres.
En aquestes Taules hi hauran uns ponents-moderadors (TU HO POTS SER), que faran una petita actualització del tema a tractar i moderaran les comunicacions, pòsters, vídeos o casos breus, adients a cada tema i també es farà un torn obert de comentaris i discussió amb els assistents.
Es una Jornada participativa, i per tant, ET DEMANEM LA TEVA COL·LABORACIÓ. Segur que tens molt a dir en alguns del temes que es presentaran. Volem ESCOLTAR-TE, CONÈIXER la teva experiència i poder COMPARTIR-LA amb tots.
Si vols ser ponent-moderador en alguna Taula, digue’ns-ho.
 
T’ESPEREM
Dr. Àngel Prera
Dr. Naim Hannaoui
Junta de l’ACUC

Documents

  • Recull fotogràfic de la jornada (zona restringida als socis)

Seu de la Jornada

   

Jornades. Congresos

email@acuc.cat

Urologia.cat

La web pels usuaris de la urologia catalana
www.urologia.cat