II Congres Nacional Català d'Urologia. Castelldefels (9,10 i 11 de maig de 2014)

Benvolguts companys i amics,

L’ any passat va néixer el primer Congrés Nacional Català, fruit del desig majoritari i com un pas més de les dues societats, cada cop més properes, l’Associació Catalana d’Uròlegs de Comarques i la Societat Catalana d’Urologia. Tal i com era d’esperar va complir totes les expectatives generades i vàrem gaudir no solament de la riquesa científica habitual sinó també de la cordialitat i amistat que ens uneix a tots nosaltres, especialistes en urologia.

Es un plaer poder participar activament en l’organització d’un event d’aquestes característiques, i més en el seu segon any, doncs ja que posa de manifest la seva consolidació i l’èxit per deixar de ser un projecte a esdevenir una realitat.

Des de el nostre Hospital de Viladecans, del Baix Llobregat, que ha complert els 25 anys d’activitat, hem vist i hem participat en el naixement de l’ ACUCA, hem viscut el seu creixement i maduresa, hem vist els canvis de la Societat Catalana, canvis i projectes en les dues associacions, i amb orgull, podem dir que sempre aquets canvis i projectes han estat per a millor i en benefici de tots nosaltres, a la fi uròlegs i companys. Per tant us animo a participar activament en aquest II Congrés Nacional de Catalunya, doncs aquest any serà l’any de la consolidació del congrés  i de la màxima unió entre tots el uròlegs catalans.

¡¡¡Us esperem al II Congrés nacional Català d’Urologia. !!!

Documents

  • Recull fotogràfic de la jornada (zona restringida als socis)

Seu de la Jornada

   

Jornades. Congresos

email@acuc.cat

Urologia.cat

La web pels usuaris de la urologia catalana
www.urologia.cat