I Congres Nacional Català d'Urologia. El Perellò (10,11 i 12 de maig de 2013)

Benvolgut company,

Aquest any, tal com es va aprovar a l'ultima assemblea ordinària celebrada a Sitges, es va decidir celebrar conjuntament amb la SCU un congrés conjunt.

Gràcies a l’esforç generós de tothom, podrem celebrar per fi el I Congrés Nacional Català d’Urologia, amb els socis d’ambdues associacions i perquè esdevingui un punt d’inflexió en la història de l’especialitat urològica a casa nostra. Crec que hem de saber respondre al moment que ens toca viure i que ho hem de fer des de la col•laboració i amb la suma dels nostres esforços.

El talent de la urologia catalana és evident i es palpa en els cursos i publicacions on intervenen els nostres cirurgians. Per això és imprescindible que entre tots siguem capaços de potenciar aquest congrés i convertir-lo en l’òrgan de difusió de la nostra especialitat en l’únic marc vàlid actual pels catalans.

Hem d’agrair a la Junta Directiva de l’Associació Catalana d’Uròlegs de Comarques i a la de la Societat Catalana d’Urologia que hagin esmerçat el seny propi del nostre poble per tal de poder celebrar, de manera unitària, aquest I Congrés Nacional Català d’Urologia.

Us esperem al I Congrés Nacional Català d’Urologia!

Documents

  • Recull fotogràfic de la jornada (zona restringida als socis)

Seu de la Jornada

  • Hotel Les Oliveres
    C/ Garbí, s/n.  El Perelló (Tarragona)
    T. +34 977 51 90 00 | F +34 977 46 08 04  
   

Jornades. Congresos

email@acuc.cat

Urologia.cat

La web pels usuaris de la urologia catalana
www.urologia.cat