Jornades


L’Associació Catalana d’Uròlegs de Comarques ve organitzant, des de la seva fundació a l’any 1993, unes  Jornades científiques anualment.
Aquestes Jornades tenen principalment un caire científic però també al l’afany de promoure la urologia per tots els indrets del nostre país.
Les Jornades es composen de la presentació de Comunicacions, Casos breus i Vídeos per part dels comunicadors, un taller científic i un taller professional . Altres vegades, i a criteri del Comitè organitzador  hi ha altres presentacions complementaries.
Les Jornades conclouen sempre amb l’assemblea ordinària anual

PROPER CONGRES: XXII Jornada de l'Associacio Catalana d'Uròlegs de Comarques. Vilanova del Vallès (Vallès Oriental), 26, 27 i 28 de maig de 2017

Benvolgut company,

COMPTEM AMB TU
Els propers dies 26, 27 i 28 de maig de 2017, es farà la Jornada de l'ACUC, i comptem amb tu. 
Ho farem a l’hotel Mercure de Vilanova del Vallés ( a prop de Granollers). Es un lloc cèntric, mes o menys equidistant de les quatre províncies catalanes i amb bon accés des de la AP7.
Tornem a unes Jornades de caràcter PARTICIPATIU, on totes les opinions i experiències son interesants i on la TEVA FEINA es molt IMPORTANT, i la volem ESCOLTAR.
Durant tota la Jornada, s’aniran fent diverses TAULES D’ACTUALITZACIÓ, sobre diferents temes urològics: Patologia prostàtica, Oncologia, Urologia funcional, Andrologia-disfunció erèctil, Tècniques quirúrgiques-laparoscopia, Urolitiasi i Miscel·lània, entre altres.
En aquestes Taules hi hauran uns ponents-moderadors (TU HO POTS SER), que faran una petita actualització del tema a tractar i moderaran les comunicacions, pòsters, vídeos o casos breus, adients a cada tema i també es farà un torn obert de comentaris i discussió amb els assistents.
Es una Jornada participativa, i per tant, ET DEMANEM LA TEVA COL·LABORACIÓ. Segur que tens molt a dir en alguns del temes que es presentaran. Volem ESCOLTAR-TE, CONÈIXER la teva experiència i poder COMPARTIR-LA amb tots.
Si vols ser ponent-moderador en alguna Taula, digue’ns-ho.
 
T’ESPEREM
Dr. Àngel Prera
Dr. Naim Hannaoui
Junta de l’ACUC

Més informació

Jornades. Congresos

email@acuc.cat

Urologia.cat

La web pels usuaris de la urologia catalana
www.urologia.cat