PRESIDENT DE LA ASSOCIACIÓ CATALANA D'URÒLEGS DE COMARQUES


Des de la nostra associació, penso que tot el que pugui ajudar a una millor, més facil, i més ràpida comunicació entre els metges especialistes i els seus pacients és ideal.

Donat que la nostra tasca professional es desenvolupa en àrees de comarques, la comunicació no sempre és fàcil, per tant és un gran encert la creació d'aquesta pàgina web UROLOGIA.CAT; és evident que ens ajudarà a comunicar- nos millor, en primer lloc entre nosaltres, els metges especialistes, i també amb els nostres pacients.

Es també important la informació que es dona als pacients, per ajudar-los a entendre millor les seves malalties i les possibilitats terapèutiques; això ens ajuda a la presa de decisions conjunta. Cal  felicitar per la claredat i la exactitut amb que es dona la informació, cosa que la fa molt entenedora al pacient amb pocs coneixements urològics.

És en definitiva una pàgina web molt interessant, i crec son mereixedors els nostres companys, els Doctors Toni Pont, Jaume Benages i Manel Prados de totes les nostres felicitacions, tant per la idea que han tingut, com per la manera tan didàctica i magistral amb que l'han creada.

If you want a professional and reliable web hosting service, read this fatcow review and your search will end here.

Web Recomenda

logo acuclogo sculogo acmt